» » » »
Rohnson R 249

Analiza ofertelor pentru Rohnson R 249

Marca: Rohnson
Model: Rohnson r 249
Categorie: Gratare Rohnson
Id-ul PriceDefy: pdro42646
Numarul de tarife gasite: 1
Cea mai buna oferta gasita: 208,65 Ron
Pretul mediu al produsului: 208,65 Ron
Tendinta ofertelor in ultimele 2 luni: Incepand cu 22 mar. 2011 pretul a ramas constant.
Stele: StarStarStarNo StarNo Star (conform comentariilor postate de utilizatorii sitului.)

Detalii despre Rohnson R 249: Gratar electric Rohnson R 249, putere 1800 W, platou neadeziv detasabil, termostat, manere izolate termic Cautari similare: Rohnson r249.
 
Pentru mai multe detalii, fisa tehnica si comentarii despre Rohnson R 249 vezi paginile ofertantilor listati mai jos.
 

1 tarife gasite la urmatorii comercianti:
Analiza ofertei comerciantului
Analiza ofertei comerciantului
Rohnson R 249
Cost si timp de livrare: Vezi la comerciant. Disponibil la ElectroFun incepand cu 22 martie 2011.
Graficul evolutiei pretului:
208
22-mar
16-oct

La ElectroFun, incepand cu 22 mar. 2011 pretul s-a mentinut constant pana astazi, 16 oct. 2018, la voarea de 208,65 lei.

Ultima actualizare de pret: Acum mai mult de 3 zile in urma
208,65 Ron Graficul evolutiei pretului
Vezi comerciant »
 

Statistici » Graficul evolutiei recente a pretului minim:

La ElectroFun, incepand cu 22 mar. 2011 pretul s-a mentinut constant pana astazi, 16 oct. 2018, la voarea de 208,65 lei.

» Previziune pentru tendinta pretului pentru luna urmatoare: Neschimbat.
Aceasta previziune pentru tendinta pretului este o estimare bazata pe numerosi factori precum evolutia tarifelor pentru acest produs si evolutia ofertelor pentru toate produsele din categoria "Gratare Rohnson".

 
208
22-mar
16-oct
 
 

1 comentarii despre Rohnson R 249:

 
Va recomandam sa cumparati acest produs pentru...
Parere postata de: , acum mai mult de un an de zile:
 
Stele: StarStarStarNo StarNo Star
Va recomandam sa cumparati acest produs pentru ca:
- In aceasta pagina aveti toate tarifele pentru Rohnson R 249. Deci puteti cumpara fara retinere, pentru ca stiti acum ca nu exista o oferta mai buna pentru exact acelasi produs.
- Se pare ca valoarea de achizitie al acestui produs este stabila de mai multe saptamani, iar noi nu avem certitudinea unei scaderi viitoare.
- De asemenea recomandam acest produs pentru pretul si calitatea lui, el corespunzand exigentelor noastre pentru produsele din categoria Gratare.

 

Vei gasi comentarii despre acest produs si in paginile ofertantilor care comercializeaza acest produs. Acceseaza-le apasand butonul "Vezi comerciant" din lista de tarife de mai sus.

 
Adauga comentariul tau despre acest produs Rohnson r 249:

Comentariul tau le poate fi foarte folositor altor utilizatori. Ai folosit acest produs? Noi toti am dori sa stim parerea ta despre el.

Stele: Star Star Star Star Star
Comentariul tau:*
Nume:*
Autentifica-te in contul tau pentru a nu-ti completa de fiecare data numele cand postezi un comentariu.
 
Campurile cu * sunt obligatorii!
 

Cautare de Rohnson R 249: Studiaza tarifele propuse de ofertantii nostri parteneri de mai sus, pentru acest produs. Rezultatele afisate in sondajul pietei pentru produsul Rohnson R 249 sunt informatii furnizate de partenerii nostri. Produsele continute in categoria Gratare Rohnson nu reflecta integralitatea ofertelor disponibile online.

In nici un caz, responsabilitatea acestui analizator de oferte nu poate sa fie invocata pentru informatiile furnizate de ofertanti si afisate automat pe paginile ei, sau in caz de litigiu comercial pentru un produs comercial cumparat de la acesti ofertanti parteneri (garantie, timp si modalitate de livrare, etc.). Doar datele publicate de catre fiecare ofertant pe situl lor fac obiectul unui astfel de litigiu. PriceDefy ajuta cumparatorii online sa studieze costurile de vanzare ale produselor inca din anul 2007. Detectorul de oferte analizeaza cataloagele de produse ale comerciantilor on line si va propune un ghid de cumparaturi eficace, permitandu-va sa faceti economii si sa selectionati comerciantul care ofera serviciile ce corespund asteptarilor dumneavoastra. De asemenea, veti gasi pe situl nostru coduri promotionale, cupoane de reduceri, oferte promotionale si alte reduceri la parenerii nostri in perioada soldurilor.

Categorii:
Filtru dupa Marca:
Filtru dupa Caracteristici:
Nu sunt alte caracteristici