» » » »
DeLonghi CG 196 - Grill electric

Analiza ofertelor pentru DeLonghi CG 196 - Grill electric

Marca: DeLonghi
Model: DeLonghi cg 196
Categorie: Gratare DeLonghi
Id-ul PriceDefy: pdro45611
Numarul de tarife gasite: 1
Cea mai buna oferta gasita: 320,51 Ron
Pretul mediu al produsului: 320,51 Ron
Tendinta ofertelor in ultimele 2 luni: Incepand cu 28 apr. 2012 pretul a ramas constant.
Stele: StarStarStarNo StarNo Star (conform comentariilor postate de utilizatorii sitului.)

Detalii despre DeLonghi CG 196 - Grill electric: Gratar electric Delonghi CG 196, putere 1600W, 3 pozitii de gatire, placi non-stick Cautari similare: DeLonghi cg196.
 
Pentru mai multe detalii, fisa tehnica si comentarii despre DeLonghi CG 196 - Grill electric vezi paginile ofertantilor listati mai jos.
 

1 tarife gasite la urmatorii comercianti:
Analiza ofertei comerciantului
Analiza ofertei comerciantului
DeLonghi CG196 (CG 196)
Cost si timp de livrare: Vezi la comerciant. Disponibil la ElectroFun incepand cu 28 aprilie 2012.
Graficul evolutiei pretului:
320
28-apr
16-oct

La ElectroFun, incepand cu 28 apr. 2012 pretul s-a mentinut constant pana astazi, 16 oct. 2018, la voarea de 320,51 lei.

Ultima actualizare de pret: Acum mai mult de 3 zile in urma
320,51 Ron Graficul evolutiei pretului
Vezi comerciant »
 

Statistici » Graficul evolutiei recente a pretului minim:

La ElectroFun, incepand cu 28 apr. 2012 pretul s-a mentinut constant pana astazi, 16 oct. 2018, la voarea de 320,51 lei.

» Previziune pentru tendinta pretului pentru luna urmatoare: Neschimbat.
Aceasta previziune pentru tendinta pretului este o estimare bazata pe numerosi factori precum evolutia tarifelor pentru acest produs si evolutia ofertelor pentru toate produsele din categoria "Gratare DeLonghi".

 
320
28-apr
16-oct
 
 

1 comentarii despre DeLonghi CG 196 - Grill electric:

 
Va recomandam sa cumparati acest produs pentru...
Parere postata de: , acum mai mult de un an de zile:
 
Stele: StarStarStarNo StarNo Star
Va recomandam sa cumparati acest produs pentru ca:
- De asemenea recomandam acest produs pentru pretul si calitatea lui, el corespunzand exigentelor noastre pentru produsele din categoria Gratare.
- Se pare ca valoarea de achizitie al acestui produs este stabila de mai multe saptamani, iar noi nu avem certitudinea unei scaderi viitoare.
- In aceasta pagina aveti toate tarifele pentru DeLonghi CG 196 - Grill electric. Deci puteti cumpara fara retinere, pentru ca stiti acum ca nu exista o oferta mai buna pentru exact acelasi produs.

 

Vei gasi comentarii despre acest produs si in paginile ofertantilor care comercializeaza acest produs. Acceseaza-le apasand butonul "Vezi comerciant" din lista de tarife de mai sus.

 
Adauga comentariul tau despre acest produs DeLonghi cg 196:

Comentariul tau le poate fi foarte folositor altor utilizatori. Ai folosit acest produs? Noi toti am dori sa stim parerea ta despre el.

Stele: Star Star Star Star Star
Comentariul tau:*
Nume:*
Autentifica-te in contul tau pentru a nu-ti completa de fiecare data numele cand postezi un comentariu.
 
Campurile cu * sunt obligatorii!
 

In partea de sus a paginii vei gasi tarifele cerute de ofertantii produsului in discutie. Verificati pretul si caracteristicile pentru DeLonghi CG 196 - Grill electric pe situl ofertantului, inainte sa cumparati. Daca vreti sa ne ajutati sa imbunatatim serviciului de analiza pietei pentru produsele din categoria Gratare DeLonghi, puteti sa ne contactati pentru a ne semnaliza problemele.

In nici un caz, responsabilitatea acestui analizator de oferte nu poate sa fie invocata pentru informatiile furnizate de ofertanti si afisate automat pe paginile ei, sau in caz de litigiu comercial pentru un produs comercial cumparat de la acesti ofertanti parteneri (garantie, timp si modalitate de livrare, etc.). Doar datele publicate de catre fiecare ofertant pe situl lor fac obiectul unui astfel de litigiu. PriceDefy este un analizator al pietei care se straduieste sa prezinte lista completa cu sumele de plata cerute de ofertantii parteneri. In acest sens, situl nostru joaca rolul unui motor de cautare printre produsele ofertate de comerciantii online.

Categorii:
Filtru dupa Marca:
Filtru dupa Caracteristici:
Nu sunt alte caracteristici